Vyhledat

Produkty

Outlet

Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji na serveru KitchenAid.cz se řídí
zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

V případě poskytnutí Vašich údajů nám dáváte souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi.

Veškeré informace o nákupech jednotlivých zákazníků a jejich osobních údajích jsou ukládány v naší databázi.

Provozovatel internetového obchodu KitchenAid.cz je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru a zároveň se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně.

Vyjímku tvoří pouze realizace samotné dopravy zboží, kdy je nutné uvést základní osobní údaje pro doručení objednaného zboží.

Osobní údaje, které vyplňujete při objednání slouží výhradně pro naši interní potřebu a slouží pouze k úspěšnému vyřízení vašeho požadavku.

Zákazník má právo kdykoliv zažádat o vymazání osobních údajů z naší databáze.

Pro výmazání Vašich osobních údajů nás kontaktujte na e-mailové adrese info@kitchenaid.cz .

Jako zákazník internetového obchodu KitchenAid.cz musíte při objednání uvést následující údaje: 

  • jméno, příjmení
  • údaje o firmě (název, IČ, DIČ, fakturační adresu – pokud jste firemní zákazník)
  • dodací adresu
  • kontaktní informace (e-mailovou adresu a telefonní číslo)



Tyto informace jsou nezbytné pro identifikaci zákazníka a úspěšnou realizaci objednávky. Umožňují nám provést nezbytné účetní operace, vyhotovit daňový doklad, popřípadě identifikovat platbu bankovním převodem apod.


Zboží zasíláme kurýrem

Objednávky přijaté do 12:00 hod. odesíláme tentýž den. GEIS Doprava ZDARMA při objednávce nad 5 000 Kč bez DPH! U nižších objednávek, poštovné 150,- Kč.

Kontakt

Luboš Vymazal
Brněnská 444/37, 682 01 Vyškov

Tel: +420 517 346 256
Email: info@kitchenaid.cz

Kontaktní formulář

Napište nám...